Strascichi d'iverno
Only this spring!
"Strascichi d'iverno" - a special culinary program by Giuseppe Todisko:
salad with orange and fennel. Served with homemade marinated anchovies. 290 p.
Insalata di arance e finocchi con alici marinate
Ravioli stuffed with chicken mousse and Porcini mushroom sauce. 380 p.
Ravioli di barbabietola con mousse di pollo e ragout di porcini.
Crostini with a pate of chicken liver with truffles, fresh spinach and balsamic vinegar. 580 p.
Crostini di pate 'di fegatini di pollo al tartufo con insalata di spinaci al balsamico
Warm salad with black cod, scallop and shrimp. 790 p.
Insalata tiepida di ortaggi con merluzzo nero, cappasanta e gamberetti
Fillet of sea bass, stuffed olives tadzhaske, in a broth of mussels and vongole .. 760 p.
Cuore di spigola farcita di olive taggiasche in guazzetto di vongole e mitili
Roasted pheasant stuffed with pistachios. Served with savoy cabbage. 820 p.
Fagiano arrosto farcito di pistacchi con cavolo verza
Cima alla Dzhenovese: Veal breast stuffed with olives and ham with sauce alla dzhenovese. 580 p.
Cima di vitella alla Genovese con salsa alla genovese
pear in red wine with a mousse of ricotta cheese. 320 p.
Pera al vino rosso aromatico con mousse di ricotta
Krostatina with fresh berries. 350 r.
Crostatina con frutti di bosco
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